Kırıkkalespor'a ilaç gibi destek

Kırıkkalespor

MKE Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Metin Karakuş Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in şirketler grubundan sponsor desteği aldıklarını açıkladı. Karakuş ekonomik destek veren herkese teşekkür ettiğini belirterek Kırıkkalespor aleyhine bazı çe

EKONOMİK SIKINTILARIMIZ VAR  

Kulüp Başkanı Karakuş dün basın mensupları ile kulüp binasında bir araya geldi. Toplantıya Basın Sözcüsü Mustafa Demirel ile Genel Kaptan Cengiz Dağdelen’de katıldı. Kırıkkalespor’daki son gelişmeler hakkında bilgi veren Başkan Karakuş, Kırıkkalespor’da ekonomik sıkıntının devam ettiğini sezon başından bu yana bunu çözemediklerini çözüm için her türlü çalışmayı yaptıklarını söyledi.

BÜROKRATLARDAN DESTEK GÖRÜYORUZ  

Karakuş; sezon başından bu yana AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, Vali Ali Kolat, Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Futbol Federasyonu Yöneticisi Ergün Tekin’den gerekli desteği gördüklerini söyledi.

LİMAK HOLDİNG SÖZÜNÜ TUTTU

Karakuş, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in kendilerine sponsor olarak yardımda bulunduklarını ifade ederek “Sağ olsun Nihat Bey ile yaptığımız görüşme sonunda iş yaptığı Limra Turizm Kırıkkalespor’a sponsor oldu. Sponsorluk konusunda anlaşmayı yaptık. Kendisi bize verdiği sözü tuttu. Kendisine teşekkür ederiz. Bizim üzüldüğümüz nokta Kırıkkaleli iş adamlarımızın bu konuda duyarsız kalması” şeklinde konuştu.

SUÇU BAŞKANI İŞLEDİ CEZAYI BİZ YEDİK

Karakuş grupta bulunan diğer takımlara oranla daha iyi bir kadroya sahip olduklarını ligin sonuna kadar mücadeleyi bırakmayacaklarını söyledi. Genel seçimlere kısa bir süre kala özellikle il takımları ve ilçe takımlarının siyasi otorite ağırlığını ortaya koyduğunu bununda kendilerini oldukça zor dudumda bıraktığını söyleyen Karakuş “ Zara’da yaşanan olayda asıl sorumlu Federasyon tarafından verilen kitapçıkta maçın güvenliğinden ev sahibi takım sorumludur diyor ancak ne yazık ki cezayı biz alıyoruz. Cezada tam bizim iyi dönemimizde ortaya çıkıyor. Üstüne üstelik bu yüzden 6 maç deplasmada oynamak zorunda kalıyoruz. Buda bize ekonomik anlamda büyük zarar veriyor. Zara maçında gördük ki maç sadece sahada kazanılmıyor bu bir kez daha gördük. Bunun yanı sıra Sorgun maçı siyasilerin baskısı nedeniyle başka sahaya alınıyor. Mağlup olmamız içinde gereken ne kadar siyasi baskı varsa yapılıyor” şeklinde konuştu

HER TÜRLÜ ENTRİKA YAPILIYOR

Karakuş son haftalarda Kırıkkalespor aleyhine her türlü entrikanın döndüğünü söyledi. Başkan Karakuş buna rağmen mücadeleyi bırakmayacaklarını bu hafta sonu oynayacakları Altındağ maçının kendileri açısından ilk devrenin dönüm maçı olduğunu belirterek “Lig yeni başlamış olsa idi Kırıkalespor şimdi 8’de 8 yapmış olurdu. Çünkü futbolun sadece sahada oynanamadığını öğrendik. Sezon başında düşüncemiz sahada yaptığımız mücadele ile puan alacağımız yönünde idi. Ancak oynadığımız maçlarda gördük ki bu işin siyasi ayağı var, Federasyon ayağı var. Şimdi biz bunları hepsini geride bırakarak Altındağ maçında kalitemizle üç puan almak zirve adayı takımlarla aramızdaki puan farkını azaltmak istiyoruz” diye konuştu. 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ